Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tennisjeugd speelt Zwartewatertoernooi

Geplaatst op: 18 juni 2022

De afgelopen twee weken werd het Zwartewatertoernooi voor de jeugd gespeeld. Dit toernooi werd dit jaar georganiseerd door TC ’t eerste Wittien in Genemuiden. 

Er werd getennist in de categorieën geel enkel en dubbel en oranje enkel en dubbel. Ook wordt er gestreden om de grote wisseltrofee, die elk jaar na afloop van het toernooi mee gaat naar de plaats die in totaal de meeste punten heeft behaald.

Er waren veel mooie en spannende wedstrijden te zien en afgelopen vrijdagavond werden de laatste wedstrijden gespeeld. Na afloop was er voor iedereen een mooie beker of medaille. Deze werden dit jaar gesponsord door Venture Group uit Genemuiden.

De prijzen werden na afloop uitgereikt en de gelukkige prijswinnaars waren: In geel dubbel was de eerste plaats voor Zoë Drost/Pien Slurink, tweede plaats Lis Binnendijk/Romy Bleuel en derde plaats Maik Boender/Amber Jager. In geel enkel was de eerste plaats voor Lis Binnendijk, de tweede plaats voor Maik Boender en de derde plaats voor Marissa Hoekman.

In oranje dubbel was het heel spannend en moest er zelfs een beslissende tie-break worden gespeeld, waarna de eerste plaats ging naar Fenna Heutink/Zoë Leusink en de tweede plaats was voor Sanne Heutink/ Imre van der Steeg. In oranje enkel was de eerste plaats voor Roos Binnendijk, de tweede plaats voor Feline Hoekman en de derde plaats voor Sanne Heutink.

De wisseltrofee ging dit jaar mee naar Hasselt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500