Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 juni 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Proeven aan bovenstem’ in de Grote Kerk

Geplaatst op: 20 juni 2022

In de Grote Kerk wordt vrijdag 24 juni een psalmzangavond gehouden. Organist Erik Eenkhoorn vertelt: “Onder de noemer ‘Psalmzingen met bovenstem’ willen we op een laagdrempelige manier een avond houden waarin we onze levendige traditie kunnen uitoefenen. Daarnaast is ons doel de jeugd bekend te laten worden met de bovenstem. Daarom zal er bij 1 psalm de bovenstem geoefend wordt zodat iedereen die wil de bovenstem mee kan zingen en er zo aan kan proeven.”

De avond begint om 19.15 en zal een goed uur duren. Het orgel zal bespeeld worden door Erik Eenkhoorn. De toegang is gratis, maar we bevelen u de collecte bij de uitgang voor de onkosten, van harte aan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500