Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Assistent-trainer Jacco Riemens stopt bij Sportclub

Geplaatst op: 21 juni 2022

Hoewel in een eerder stadium is gemeld dat naast de selectie ook de technische en medische staf voor seizoen 2022/23 rond was heeft er toch nog een wijziging plaats gevonden. Assistent-trainer Jacco Riemens heeft door een wijziging op zijn werk (hij wordt als fysiotherapeut opgenomen in de staf van PEC Zwolle) moeten besluiten om te stoppen bij SC Genemuiden.

Hij geeft aan het jammer te vinden maar de nieuwe kans ziet hij als een enorme uitdaging. Na een aantal gesprekken heeft de TC een andere telg uit de Riemens familie bereid gevonden de vacature te gaan invullen. Christian Riemens (de oudere broer van Jacco) ziet in de functie assistent-trainer een mooie opstap om zijn ambities te kunnen nastreven.

Christian heeft zich na zijn actieve voetballoopbaan bij Sportclub Genemuiden en DOS Kampen op het trainerschap gestort. Na een aantal jaren bij de jeugd van Sportclub Genemuiden en met intussen een diploma op zak ziet hij de nieuwe functie als een mooie volgende stap.De TC wenst Jacco en Christian enorm veel succes in hun nieuwe functie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500