Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slendebroek Ontruimingen wil klanten compleet ontzorgen

Geplaatst op: 23 juni 2022

De koelkast uit een leeggehaalde woning gaat naar een opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne.

(Adv.) Je gaat verhuizen en hebt geen zin om oude kasten, bedden of andere spullen uit huis te zeulen en ze naar de kringloop of stort te brengen. Of je moet een huis opleveren naar wens van de woningstichting. Het zijn zomaar wat voorbeelden van situaties waarbij Marcel Slendebroek zijn klanten kan ontzorgen. Sinds dit jaar is hij namelijk gestart met Slendebroek Ontruimingen.

“De afgelopen jaren heb ik al veel ontruimingen verzorgd met mijn zwager. Hij heeft een kringloopwinkel in IJsselmuiden en zodoende raakte ik betrokken bij dit werk”, vertelt Marcel. Hij kreeg de smaak te pakken en besloot parttime voor zichzelf aan de slag te gaan.

Slendebroek Ontruimingen kan in verschillende situaties wat voor mensen betekenen. “Het is niet zo dat we alleen woningen leeghalen om nabestaanden te ontzorgen”, vertelt Marcel. “Natuurlijk doen we dat ook, maar het is meer dan dat. Als mensen verhuizen en ze willen niet alle spullen meenemen naar hun nieuwe adres, kunnen wij ook worden ingeschakeld. De klant laat in huis staan wat niet mee hoeft en ik regel de rest”, zo legt de ondernemer uit.

Daarnaast kan Slendebroek ook mensen helpen die hun huurhuis moeten opleveren aan de woningcorporatie. “We halen overbodige spullen uit de woning en voeren ook klussen uit. Zo kunnen we eventueel de tuin aanpakken, gordijnrails verwijderen of bijvoorbeeld tapijt of laminaat uit de woning halen. We kunnen ook de contactpersoon zijn voor huurder richting de verhuurorganisatie. Zo heeft de klant totaal geen omkijken meer naar het huis na het opzeggen van de huur”, zo vertelt Marcel.

Slendebroek vindt het belangrijk dat mensen hem met een gerust hart aan het werk laten gaan. “De klant heeft de complete regie in het verhaal. Dat is belangrijk. Je bepaalt zelf wat je meeneemt of achterlaat. Ook hoeft men zich geen zorgen te maken dat goede en misschien wel dierbare spullen naar de stort worden gebracht. Zolang het netjes is, brengen we het naar een kringloop of het goede doel voor een tweede leven. We gaan dus respectvol om met de woning en bijbehorende spullen”, vertelt Marcel, die tijdens zijn werkzaamheden wordt geholpen door familieleden. “Mijn vrouw regelt bijvoorbeeld de administratie en mijn zoon gaat regelmatig mee met ontruimingen”, legt hij uit.

De ondernemer is momenteel parttime aan de gang met zijn nieuwe bedrijf. “Maar ik ben erg flexibel. Het is niet zo dat ik alleen in de avonden en op zaterdag kan. Verder is het geen enkele moeite om even te komen kijken in een woning zodat we de opties kunnen doornemen. We werken volgens een prijs die we vooraf met de klant bespreken. Geen verrassingen achteraf”, besluit Marcel.

Meer informatie of contact opnemen met Slendebroek Ontruimingen Kamperzeedijk? 06 38784312 of slendebroekontuimingen.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500