Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meerdere Zwartewaterrruiters benoemd tot kringkampioen

Geplaatst op: 27 juni 2022

In Luttelgeest werd zaterdag het kringkampioenschap van kring Noordwest Overijssel en Noordoostpolder gehouden. Ook de Zwartewaterruiters uit Genemuiden waren van de partij om een gooi te doen naar de prijzen.

Tijdens deze wedstrijd werd gestreden om de titel kringkampioen en voor afvaardiging naar de Overijsselse kampioenschappen. Meerdere Zwartewaterruiters kwamen hier aan start en na een lange dag vol prachtige sport mochten 5 Zwartewaterruiters de titel kringkampioen mee naar huis nemen.

Bij het springen in de klasse 1 meter wist Beanke Roeland met Heutric van Beek alle tegenstanders achter zich te houden, in de klasse 1.20 meter was Riëlke Roeland met Cascaralde GDL oppermachtig. In de klasse ZI dressuur reden Jenine Pleijsier-Altena en Imposant naar de titel. En Briëtt Breman met Tegini wisten de titel in de klasse ZII te bemachtigen. Bij de pony’s was de titel kringkampioen voor Evi Flier met Winston’s Bluff in de klasse LI categorie AB.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500