Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vliegtuigongeluk Zwarte Meer eist twee levens

Geplaatst op: 28 juni 2022

De twee inzittenden van het vliegtuigje dat vanmorgen in het Zwarte Meer is gestort, zijn beide overleden. Dat meldt de brandweer. Het toestel raakte in de problemen en schoot vervolgens in een rechte lijn naar beneden. Op het wateroppervlakte spatte het vliegtuig uit elkaar. 

Een deel van het vliegtuig zou diep in de bodem zijn geschoten, vertelt Albert Post uit Genemuiden. De boer stond nabij zijn boerderij toen hij het vliegtuigje naar beneden zag komen. “Je hoorde de motor aan en uit gaan, maar ze lessen hier wel vaker dus ik geef er niet altijd acht op. Even dacht ik nog dat ze aan het stunten waren, maar plots hoorde ik griezelig harde knallen. Het vliegtuigje vloog in brand en schoot in een rechte lijn naar beneden. Hij is als het ware zo het meer ingeboord”, aldus Post tegenover deze nieuwssite.

Foto: Jannes van den Berg

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500