Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

André Breman en Gerrit Jan Beens winnen vluchten

Geplaatst op: 30 juni 2022

Zaterdag stonden er twee vluchten op het programma voor de leden van PV de Snelvliegers. Een vitessevlucht vanuit Chimay (310 km) en een dagfondvlucht vanuit Nevers (660 km). Vanuit Chimay werd het een Breman-podium. Plaats 1 en 2 waren voor André Breman en plaats 3 voor Piet Breman.

De dagfondvlucht vanuit Never werd gewonnen door Gerrit Jan Beens. Zijn eerste duif (duivin) wist de overige duiven van PV de Snelvliegers zo’n twaalf minuten voor te blijven en de eerste plaats te pakken. Deze overwinning bleek later ook goed te zijn voor een teletekstnotering en wel de 3e plaats in de afdeling. De tweede plaats was voor Karst en Gert de Lange en het podium werd compleet gemaakt door Siem en Karst Kolk.

Uitslag Chimay:

André Breman 1, 2

Piet Breman 3, 8

Combinatie Tiem Schilder & René vd Sluis 4, 5

Siem en Karst Kolk 6

Joël Kuijper 7

Albert van Riesen 9

Peter Timmerman 10

Aantal deelnemers: 13

Aantal duiven: 165

Uitslag Nevers:

Gerrit Jan Beens 1, 4, 5, 10

Karst en Gert de Lange 2, 9

Siem en Karst Kolk 3, 6, 7, 8

Aantal deelnemers: 9

Aantal duiven: 114

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500