Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo sluit seizoen af in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 1 juli 2022

Foto: CGMK 'Stereo - Arno Lambregtse

Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo sluit komende donderdagavond 7 juli het zangseizoen weer af met een traditionele afsluitingsavond, die in het bijzonder bedoeld is voor de bewoners van De Meente en alle andersbegaafde vrienden en vriendinnen die in Genemuiden en omstreken wonen.

Maar iedereen die van zingen houdt is uiteraard van harte welkom. In tegenstelling tot andere jaren wordt de avond ditmaal gehouden in het Hervormd Centrum, omdat zingen in De Meente helaas nog niet mogelijk is. De avond begint om 19:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Na afloop is er voor alle aanwezigen iets lekkers te drinken.

Voor de mensen die niet (meer) mobiel zijn, of niet in de gelegenheid zijn om de avond fysiek te bezoeken, zal de avond live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van Mannenkoor Stereo via deze link.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500