Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Asfaltreparaties Vogelbuurt in volle gang

Geplaatst op: 1 juli 2022

Foto: Jannes van den Berg

De gemeente Zwartewaterland laat het asfalt repareren in verschillende straten in de Vogelbuurt in Genemuiden. Dat zorgde vanmorgen al vroeg voor bedrijvigheid in de wijk.

Schagen Infra voert de klus uit. Zij vervangen de slechte plekken in de weg voor nieuw asfalt. Het gaat om korte werkzaamheden. Hiervoor is het wel nodig om de weg tijdelijk af te sluiten voor het doorgaand verkeer.

De gemeente laat weten: “We hebben de slechte plekken in het asfalt die we gaan repareren met verf aangegeven. Voor de werkzaamheden is het nodig dat u deze gemarkeerde vakken op 1 juli vrijhoudt. Uw auto of motor kunt u tijdelijk op een andere plek zetten.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500