Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Equipo Sonado’ en ‘Bloazers van Johannes’ zijn beste volleyballers

Geplaatst op: 4 juli 2022

Gezellig druk was het zaterdag op de grasveldjes rond de Greentevijver. Het grasvolleybaltoernooi dat door volleybalvereniging Ruutvoorn georganiseerd was, vond daar plaats. Het toernooi stond al langere tijd op de agenda vanwege het 70-jarig bestaan van ‘De Ruutvoorn’. Het kon na de coronaperiode eindelijk weer gehouden worden. Op de 4 velden werd fanatiek en sportief gestreden door twaalf teams.

De vriendengroep ‘Equipo Sonado’ werd uiteindelijk  kampioen in de 6 tegen 6 poule. De Kamper groep ‘De Bloazers van Johannes’ was het sterkst in de poule van 4 tegen 4. Zij gingen er met de prijzen vandoor. ‘Van de Wetering en consorten’ en ‘De slingeraars van de Iesel’ eindigden als tweede in hun poule. ‘Baywatch 3.0’ en ‘Van Alles wat’ waren goede derden.

Op het gezellige terras met een heuse beachbar met de gekleurde zitzakken en bankjes was het goed toeven aan de Greentevijver. Van het gesponsorde fruit werd gretig gebruik gemaakt in het warme weer. Gelukkig had het aanwezige EHBO-team deze dag weinig of geen werk.

De organiserende volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een geslaagde dag door de gezellig maar strijdende teams, het fantastische weer (het kon niet beter), de vele vrijwilligers en de sponsoren van dit volleybalevenement.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500