Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf Gebroeders vaart uit in de zomerperiode

Geplaatst op: 6 juli 2022

De Vijf Gebroeders onder zeil op het Zwartemeer © Erik Eenkhoorn

In de maanden juli, augustus en september is het weer mogelijk om met de Vijf Gebroeders te genieten van de ondergaande zon. De bemanning wil proberen zoveel mogelijk woensdagavonden tussen 18:00 en 21:00 uur te gaan varen richting het Zwarte Meer of Hasselt.

Het is mogelijk om alleen of als groep mee te gaan. Er kunnen groepen gecombineerd worden. Wil je meevaren? Stuur dan een mail naar info@vareningenemuiden.nl of bel naar 06 22511472. Kosten bedragen 15,00 euro per persoon. Buiten de woensdagavonden om is het ruim honderd jaar oude turfschip uiteraard voor groepen te boeken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500