Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duiven van Breman en Beens snelste thuis

Geplaatst op: 7 juli 2022

Afgelopen weekend stonden er twee vluchten op het programma voor de leden van PV de Snelvliegers. Vrijdag een fondvlucht (ochtendlossing) vanuit Ruffec (847 km) en op zaterdag een midfondvlucht vanuit Melun Andrezel (501 km).

De duiven die vanuit Ruffec naar huis moesten komen werden vrijdagmorgen om 7:15u los gelaten en hier was het Arjan Beens die om 17:15u als eerste een duif terug zag keren. Deze duif was tevens goed voor een teletekstnotering door in de afdeling de 9e plaats op te eisen. De tweede duif werd geklokt door broer Gerrit Jan Beens, gevolgd door weer een duif van Arjan Beens.

De midfondvlucht vanuit Melun Andrezel werd op zaterdag om 7:15u gelost. Deze vlucht werd  door Piet Breman niet alleen in de vereniging gewonnen, maar zijn doffer was ook de snelste van de hele afdeling. Ook hier dus een teletekstnotering en wel de eerste plaats! De tweede plaats was voor Albert van Riesen en de derde plaats voor Siem en Karst Kolk.

Uitslag Ruffec:

Arjan Beens 1, 3, 5, 8

Gerrit Jan Beens 2, 6, 7

Johan Heutink 4

Siem en Karst Kolk 9, 10

Aantal deelnemers: 4

Aantal duiven: 64

Uitslag Melun Andrezel:

Piet Breman 1

Albert van Riesen 2, 4

Siem en Karst Kolk 3

Combinatie Tiem Schilder & René vd Sluis 5, 6, 9

André Breman 7, 8

Karst en Gert de Lange 10

Aantal deelnemers: 13

Aantal duiven: 146

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500