Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo sluit zangseizoen op traditionele wijze af

Geplaatst op: 7 juli 2022

Het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo sloot donderdagavond het zangseizoen af. Voor deze afsluitingsavond nodigt het koor traditiegetrouw mensen met een beperking en bewoners van De Meente uit. 

Naast geestelijke liederen en psalmen, zong het koor ook een blok met vaderlandse liederen. Vanzelfsprekend was er samenzang en na afloop mochten liefhebbers uit het publiek plaatsnemen in het koor. Het resulteerde in tal van gastzangers die uit volle borst meezongen met De Lichtstad. Onder leiding van plaatsvervangend dirigent Gerwin, die vol overgave voor het koor stond, werd het seizoen van Stereo afgesloten.

Op 1 september hoopt het 150 leden tellende mannenkoor weer te zingen. Belangstellenden zijn van harte welkom om de sfeer te proeven en mee te doen. De repetities vangen aan om 20:00 uur.

De Lichtstad vanaf 1.10.40.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500