Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijftig jaar schilderen levert Lute Schurink gouden legpenning op

Geplaatst op: 15 juli 2022

Foto: Peter Leenhouts

Schilder Lute Schurink (65) is vandaag gehuldigd. Hij is namelijk meer dan 50 jaar actief als schilder binnen het bedrijf. Dat leverde hem een gouden legpenning en een gouden draagspeld op. Die ontving hij uit handen van burgemeester Eddy Bilder.

Op 12 juni 1972 komt een klein mannetje van net geen 15 jaar aangefietst. Hij woont op ’Het Land Veno’ en heeft net zijn LTS-diploma op zak. Hij is dolgelukkig, want hij is aangenomen door Jan Buitink als leerling-schilder. Tientallen decennia was er reden genoeg om hem in het zonnetje te zetten.

Ook Egbert van Houwelingen, Henry Bruins, Anton Spek en Andre Schurink (zoon van Lute), konden rekenen op een feestelijke dag. Zij zijn namelijk 25 jaar in dienst bij het bedrijf.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500