Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lokale organisten geven zomers middagconcert

Geplaatst op: 19 juli 2022

Foto: Erik Eenkhoorn

De deuren van de Grote Kerk staan zaterdagmiddag 23 juli tussen 15.00 en 16.30 uur weer open. Gedurende die tijd kunnen liefhebbers genieten van de klanken van het Zwier van Dijk orgel dat gebouwd is in 1885. De organisten Harm Beens, Jurjen Giethoorn en Klaas Jan Veerman nemen plaats op de orgelbank.

Op programma staan bekende orgelwerken, psalmen en geestelijke liederen. Toegang is gratis. Bij de uitgang is er collecte voor Stichting Orgelcomité Genemuiden.

Verder is op deze zaterdag die in het kader staat van cultuur, muziek, geschiedenis en kunst de mogelijkheid om deel te nemen aan een stadswandeling en om een bezoek te brengen aan de kunstexpositie in ’t Olde Staduus. Ook staat de deur van het Historisch Centrum Genemuiden weer open.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500