Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwarte Water biedt verkoeling na tropische dag

Geplaatst op: 19 juli 2022

Het Zwarte Water en het Zwarte Meer boden vandaag volop verkoeling aan inwoners van Genemuiden. Doordat het nog geen weekend of bouwvak is, viel het met de drukte op de waterwegen tot dusver mee. 

De warmte zorgde ook voor minder prettige situaties. In Zwartsluis is aan het eind van de middag iemand bevangen door de hitte. De persoon raakte daardoor buiten bewust zijn. Politie en ambulance werden opgetrommeld waarna de persoon al weer snel bij kennis kwam. Het slachtoffer werd na afloop gecontroleerd door de ambulancemedewerkers.

In Overijssel geldt tot in de avond code oranje voor zeer hoge temperaturen, met maximumtemperaturen van 38-39°C. Tevens is ook het nationaal hitteplan tot en met woensdag actief. Komende nacht blijft het met minimumtemperaturen van 20-25°C warm.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500