Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Orgelbespeling in Grote Kerk

Geplaatst op: 9 augustus 2022

eerste foto's van gerestaureerd orgel van de ned herv kerk pkn in genemuiden

De deuren van de Grote Kerk staan zaterdagmiddag 13 augustus van 15.00 tot 16.30 uur weer open. Gedurende die tijd kunnen liefhebbers genieten van de klanken van het Zwier van Dijk orgel dat gebouwd is in 1885. De organisten Jarne Eenkhoorn, Gerrit den Otter en Jan Timmerman nemen plaats op de orgelbank. Op programma staan bekende orgelwerken, psalmen en geestelijke liederen. Toegang is gratis. Bij de uitgang is er collecte voor Stichting Orgelcomité Genemuiden.   

Verder is op deze zaterdag die in het kader staat van cultuur, muziek, geschiedenis en kunst de mogelijkheid om deel te nemen aan een stadswandeling en om een bezoek te brengen aan de kunstexpositie in ’t Olde Staduus. Ook staat de deur van het Historisch Centrum Genemuiden weer voor u open.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500