Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwembad hele zomervakantie gesloten wegens schade

Geplaatst op: 12 augustus 2022

Door een technische storing is zwembad Bestevaer in ieder geval gesloten tot 27 augustus. “Er is schade ontstaan aan de regeltechniek van het bad. De komende periode gaan we kijken of deze schade te herstellen is. Als vervolgens alle nieuwe onderdelen te bestellen zijn én er genoeg mankracht is om het probleem te verhelpen, kunnen we in het meest gunstige scenario 27 augustus open”, zegt zwembadmanager Raymond Spijkerman.

Het is afwachten hoe de komende weken in Bestevaer verlopen. Want als onderdelen niet leverbaar zijn of de apparatuur niet te repareren valt, gaat het veel langer duren voor men weer baantjes kan trekken in Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500