Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

N760 Kamperzeedijk vanaf 22 augustus op de schop

Geplaatst op: 20 augustus 2022

De N760 tussen Genemuiden en IJsselmuiden wordt vanaf week 34 (22 augustus 2022) vernieuwd. Het wegdek en de fietspaden worden hersteld. Ook wordt de veiligheid en duurzaamheid van de weg verbeterd. Ook de Zwolsesteeg is afgesloten voor niet-aanwonenden.

De provincie gaat direct na de bouwvak, in de week van 22 augustus, aan de slag met de eerste fase van het groot onderhoud aan de N760. Deze werkzaamheden vinden plaats binnen de bebouwde kom van IJsselmuiden, aan het fietspad tussen Kampen en Genemuiden en in Kamperzeedijk Oost en West. We verbeteren hierbij de herkenbaarheid van de komovergangen in combinatie met oversteken. Hierdoor maken we de N760 verkeersveiliger en kan de weg weer lange tijd mee.

Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden ook op onze website www.overijssel.nl/N760. Meer informatie over de omleidingsroutes kunt u vanaf volgende week vinden op www.bereikbaar.overijssel.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500