Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene Weken bij Groene Lantaarn

Geplaatst op: 26 augustus 2022

(Adv.) Wil jij je kleding een tweede leven geven in het kader van duurzaamheid? Dit kan bij De Groene Lantaarn mode en schoenen. Wij vinden dit namelijk heel belangrijk! 

Duik je kast in en verzamel al je merkkleding. Je kunt de kleding bij ons inleveren en wij zorgen ervoor dat het bij Nieske v/d Ploeg terecht komt. Zij gaat het voor jullie verkopen. Wat is jouw voordeel? Een tegoedbon die je kunt verzilveren bij De Groene Lantaarn. De waarde van de tegoedbon hangt af van de hoeveelheid kledingstukken die verkocht zal worden. Voor het inleveren van (minimaal) 5 kledingstukken ontvang je 5 punten. Daarnaast kun je de tassen van De Groene Lantaarn inleveren en voor elke tas krijg je 1 punt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500