Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo nodigt liefhebbers uit voor open repetitie

Geplaatst op: 29 augustus 2022

Het is deze week de hoogste tijd voor de leden van Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ om de wekelijkse repetitie weer op te pakken. Op D.V. donderdagavond 8 september wordt een open repetitieavond gehouden.

Het bestuur van het koor laat weten: “Mannen die houden van zingen én gezelligheid, worden van harte uitgenodigd om een avond te komen meezingen. Kom gerust eens vrijblijvend sfeer proeven! De repetitie wordt gehouden op donderdagavond in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden en begint om 20 uur (inloop vanaf 19:45 uur). Van harte welkom.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500