Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maak kennis met Royal Huisman en kom ook werken aan grote dromen

Geplaatst op: 30 augustus 2022

(Adv.) Royal Huisman in Vollenhove is gespecialiseerd in de bouw van ‘custom built’ zeil- en motorjachten. De jachtwerf is in 1884 opgericht en inmiddels uitgegroeid van ‘plaatselijke bouwer van houten werkboten’ tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer.

Daarnaast maakt het naastgelegen zusterbedrijf Rondal onder meer hoogwaardige composiet onderdelen voor diverse werven in de superjacht sector en het merk Huisfit richt zich volledig op refit services, oftewel groot onderhoud en verbouwingen van grote jachten. Alles is uniek en tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd met innovatieve oplossingen.

In verband met de orderportefeuille inclusief zes nieuwbouwjachten, is de Royal Huisman Groep op zoek naar nieuwe talenten die uitblinken in hun vak. Het team bestaat uit ruim 350 talenten met verschillende vaardigheden, die allemaal dezelfde passie voor perfectie delen.

Royal Huisman Groep organiseert daarom een unieke gelegenheid voor een kennismaking. Op donderdag 8 september 2022 tussen 17.00 tot 21.00 uur wordt op de werf in Vollenhove een speciale bijeenkomst gehouden. Meld je nu aan via kennismaking@royalhuisman.com Na aanmelding volgt aanvullende informatie over het evenement waarbij je ook een introducé kan meenemen. Voor meer informatie: werkenbijroyalhuismangroep.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500