Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstgilde ververst expositie

Geplaatst op: 1 september 2022

Archieffoto juli '22 (Peter Leenhouts)

Na een geslaagde opening van de expositie ’In Verbinding’ op 2 juli heeft het organiserende Kunstgilde afgelopen zaterdag de wisseltruc toegepast. Een groot gedeelte van de expositie is voorzien van nieuw werk van dezelfde kunstenaars. Het gilde, bestaande uit Johan Voorhorst, Marinus Burgmeijer en Einbert van Rees, heeft eerder dit jaar tal van kunstwerken geselecteerd die werden aangeboden door lokale kunstenaars.

De expositie, onder de titel ‘In Verbinding’ is inmiddels twee maanden voor publiek te bezichtigen. “We waren gewoon verlegen met het grote aanbod van creatieve talenten uit Genemuiden en omgeving, die zich destijds spontaan opgaven voor deze expositie’’, aldus Johan Voorhorst. Vanwege het grote aanbod aan kunstwerken is er dus een nieuwe reeks kunstwerken opgehangen en tentoongesteld in ’t Olde Staduus.

Het is een zeer gevarieerde expositie: van modern tot realistisch en dat in verschillende afmetingen en onderwerpen. Ook jong talent komt volop in beeld en zijn betrokken bij een creatieve openingshandeling.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500