Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubileumbeurs van Landmans Welvaart

Geplaatst op: 2 september 2022

Op D.V. zaterdag 3 september 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur is de jubileumbeurs van Landmans Welvaart aan de Industrieweg 31 in Staphorst geopend voor publiek. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Er zijn zo’n veertig standhouders, waaronder een behoorlijk aantal sponsoren die verschillende activiteiten van hun bedrijf zullen presenteren. ’s Morgens zal er een ”boeldag” zijn, de opbrengst van de te verkopen ingebrachte goederen komt ten goede aan dierenweide Samenzoo te Staphorst.

Op D.V. vrijdag 2 september 2022 zal tijdens een bijzondere bijeenkomst met leden, adviserende leden, erelid, sponsoren en genodigden het 100-jarig bestaan van Landmans Welvaart worden herdacht. Deze wordt ook gehouden aan de Industrieweg 31 te Staphorst. Aansluitend zal door burgemeester en erevoorzitter van Landmans Welvaart, de heer J. ten Kate, de beurs worden geopend.

De heer ir. A.P. Heidema, Commissaris van de koning van de provincie Overijssel, zal dan het eerste exemplaar van het jubileumboek “En de boer, hij ploegde voort”, geschreven door de heer H. Hille, in ontvangst nemen. Het jubileumboek is na de presentatie tijdens de beurs en ook daarna te koop bij K. Slager, Geerligsland 2 in Staphorst. Voor vragen bel 06-29147509 of mail: kslager@solcon.nl.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500