Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eshuis houdt unieke open dag voor omgeving

Geplaatst op: 6 september 2022

(Adv.) Het is bijna 20 jaar geleden sinds de laatste dag heeft plaats gevonden. Nu houdt Eshuis op zaterdag 10 september weer een open huis. De deuren worden opengezet voor mensen uit de omgeving: een kijkje achter de schermen bij Verpakkings- en etikettendrukkerij Eshuis.

Bewoners van de omgeving, familie, vrienden en relaties zijn tijdens het evenement Open (Es)huis welkom in het productiepand van Eshuis in Dalfsen. Van 10:00 tot 16:00 staan medewerkers van drukkerij Eshuis klaar om mensen te voorzien van informatie over de vele verpakkingen die dagelijks in het pand worden gedrukt en geproduceerd. Sinds de laatste open dag is het bedrijf hard gegroeid, waardoor Eshuis een nieuwe productiehal heeft geopend in 2021. Langs de route door het bedrijf leren bezoekers meer over het vakwerk dat het bedrijf levert, en over de vele mooie producten. Tijdens het open huis is genoeg te beleven, voor jong en oud.

Bezoekers ondervinden wat er zich afspeelt binnen muren van Eshuis op 10 september

Drukkerij Eshuis is al sinds 1891 een begrip in Dalfsen en omstreken. Met meer dan 160 medewerkers, is het een grote werkgever in de streek. Voor velen is het echter onbekend wat het bedrijf doet en wat er gebeurt binnen de muren van Eshuis. Om deze reden verwelkomt de verpakkings- en etiketten drukkerij de bewoners van Dalfsen en omgeving graag tijdens de open dag op 10 september.

Tijdens de open dag ontdekken bezoekers hoe de verpakkingen die zij dagelijks gebruiken worden geproduceerd. Daarnaast informeert Eshuis de bezoekers graag over de lange geschiedenis van het bedrijf en haar activiteiten over de jaren.

Open (Es)huis biedt entertainment voor jong en oud

De route brengt bezoekers tijdens de open dag langs de verschillende draaiende machines. Ondertussen kunnen zij meer leren over het vakwerk van de drukkerij. De gepassioneerde medewerkers van het bedrijf vertellen onder andere graag meer over de Coca-Cola etiketten met verschillende namen. Ook langs de route kunnen de kinderen de speurtocht proberen te voltooien. Vervolgens is een bezoek aan de open dag af te sluiten met een gratis ijshoorntje op het terrein van Eshuis.

Ervaar de sfeer van één van de grootste werkgevers in Dalfsen

Gezien de harde groei van het bedrijf, is Eshuis voortdurend op zoek naar nieuw personeel dat het productieteam kan versterken. Voor baanzoekers is de open dag dan ook een ideale gelegenheid om het bedrijf te ontdekken en de sfeer te proeven. De Eshuis medewerkers op de vloer vertellen graag meer over de ervaringen van het werken bij het bedrijf.

Open (Es)huis als onderdeel van Proef Dalfsen

De open dag van Eshuis vindt plaats op dezelfde dag als Proef Dalfsen. Daarmee is een bezoek aan Eshuis’ open huis te combineren met een andere open dag in de omgeving, of met het bierfestival in Dalfsen. Proef Dalfsen op 10 september, biedt de omgeving hiermee een ideale kans om Dalfsen te “proeven”.

De omgeving is welkom Open (Es)huis te bezoeken op zaterdag 10 september, tussen 10:00 en 16:00 uur. De activiteiten worden gehouden aan de Kampmansweg 2, aan de achterkant van het Eshuispand.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500