Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Orgelconcert Harry Hamer

Geplaatst op: 7 september 2022

Orgelliefhebbers kunnen zaterdag  10 september om 20:00 uur hun hart weer ophalen in de Grote kerk van Genemuiden. Dan bespeelt Harry Hamer het Zwier van Dijk orgel. Hamer speelt aantal koraalbewerkingen waaronder een eigen bewerking van psalm 72. Verder klinken werken van Klaas Jan Mulder, Händel en natuurlijk Bach. Het complete programma staat op de website van het Orgelcomité Genemuiden.

De verrichtingen van de organist zijn beneden in de kerk te volgen via scherm. De toegang is vrij. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. Voor en na het concert staat een gratis consumptie voor bezoekers klaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500