Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CarProf voor tweede keer op rij verkozen tot beste garageformule

Geplaatst op: 13 september 2022

(Adv.) Ondernemers in de autobranche hebben CarProf voor de tweede keer op rij verkozen tot beste garageformule. Het cijfer dat daarbij hoort, is een 8,9. Dat bleek uit de Relatie Onderzoek Samenwerkingsverbanden Autobedrijven (ROSA) van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. “Ook wij zijn erg te spreken over de CarProf-formule voor álle merken”, vertelt Wimfried van Kesteren.

Vijf jaar lang was zijn autobedrijf in Zwartsluis actief als Renault Van Kesteren. Begin dit jaar maakte het de overstap naar CarProf en verhuisde naar het prachtige, ruime onderkomen aan de Grote Kranerweerd 2. Daar staat een team van specialisten klaar voor reparatie en onderhoud van zowel brandstof als elektrisch aangedreven auto’s. Maar ook eigenaren van campers en bedrijfswagens kunnen er terecht.

Moderne en professionele organisatie

“Carprof is een jonge, moderne en professionele organisatie, die zicht richt op een optimale klantbeleving”, legt Van Kesteren uit. “Dit is ook waar wij als autobedrijf voor staan. Wij zijn én blijven Renault-mensen in hart en nieren. Maar we wilden onze vestiging in Zwartsluis breder in de markt zetten. Daarom zijn we nu een garage voor álle merken.”

Zijn uitstekende ervaring met de CarProf-formule wordt breed gedeeld onder onafhankelijke autobedrijven. Dat maakte het tweejaarlijkse ROSA-onderzoek, waar rond de 750 garagehouders van verschillende formules aan meededen, wel duidelijk. CarProf deelt deze eerste plek (voor de komende twee jaar) met collegaformule Autovakmeester. Nederland telt 43 garageformules.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500