Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw schoenendoos actie voor Roemeense gezinnen

Geplaatst op: 15 september 2022

Archieffoto: Peter Leenhouts

De komende periode kunnen weer gevulde schoenendozen worden ingeleverd aan de Nijverheidsstraat. De dozen worden geschonken aan kinderen en gezinnen in Roemenië. Inleveren kan op zaterdag 22 oktober en zaterdag 12 november.

Alinda Visscher legt uit: “De families en kinderen hebben weinig of geen inkomen en leven in schrijnende omstandigheden. De situatie is door oorlog bij sommige familie nog heftiger geworden. Ze hebben weinig eten en drinken, en de winters zijn er erg koud. Er is vaak een te kort aan brandstof. De mensen hebben behoefte aan warme kleding. De kinderen hebben ook geen of nauwelijks speelgoed. Ze zien altijd weer uit naar een gevulde schoenendoos. Het is heel mooi om te zien hoe blij de kinderen zijn wanneer ze een doos krijgen uit Nederland.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500