Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders Dan Normaal zet Berkum op zijn kop 

Geplaatst op: 20 september 2022

Albert Hoekman, in het midden met zwarte pet, geflankeerd door zijn muzikale vrienden.

Het is even over half acht wanneer de vrolijke klanken van Jannes door Driezorg Berkumstede in Zwolle klinken. Het Genemuider feest- en stemmingskoor ‘Anders Dan Normaal’ verzorgde er dinsdagavond een optreden voor de inwoners en bezoekers van de Zwolse accommodatie. 

De pak ‘m beet twintig muzikanten van dit swingende ensemble brengen nummers ter gehore waarbij stilzitten haast onmogelijk is. De aanwezige bezoekers deinen mee op klassiekers zoals ‘Het Huisje Bij De Brug’ en ‘Als De Klok Van Genemuiden’. Bij ‘Rode rozen’ van Jantje Koopmans worden de dames in het publiek getrakteerd op een rode roos. En wanneer René Schuurmans versie van ‘Laat De Zon In Je Hart’ wordt ingezet, is het feest compleet en gaan de handjes op elkaar.

Speciale gast van de avond is Albert Hoekman. De 72-jarige Gaellemuniger is lid van het koor, maar verblijft vanwege een afnemende gezondheid in een Hospice te Dalfsen. Hoekman genoot zichtbaar van de hereniging en samenzang met zijn muzikale vrienden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500