Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Niet zichtbare beperkingen aan bod tijdens info-avond

Geplaatst op: 22 september 2022

Steunpunt Mantelzorg en MEE houden woensdag 12 oktober in Genemuiden een avond voor belangstellenden over niet zichtbare beperkingen.

Mensen met een onzichtbare beperking zien er niet opvallend anders uit dan anderen, maar worden erdoor wel in hun mogelijkheden beïnvloed. Hoe kun je het herkennen en er het beste rekening mee houden? Op deze bijeenkomst geeft MEE IJsseloevers uitleg, tips en adviezen over de omgang met mensen met een niet-zichtbare beperking zoals een licht verstandelijke beperking, autisme of niet aangeboren hersenletsel.

Belangstellenden zijn 12 oktober welkom in ’t Olde Staduus. De toegang is gratis en de bijeenkomst begint om 19:30 uur. Voor vragen en aanmelden kan men contact opnemen met MEE IJsseloevers via zwartewaterland@meeijsseloevers.nl of via Lia Ruitenberg mantelzorgconsulent IJsselheem l.ruitenberg@ijsselheem.nl. 06-13014955. Graag voor 7 oktober opgeven.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500