Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wedstrijden op losse schroeven door tekort aan scheidsrechters

Geplaatst op: 23 september 2022

De coronaperiode, studies, werkzaamheden, langdurige blessures en tal van andere zaken hebben ervoor gezorgd dat Sportclub Genemuiden een flink tekort heeft aan scheidsrechters. De vereniging geeft aan dat wedstrijden op dit moment al in gevaar komen omdat er simpelweg geen vrijwilliger beschikbaar is die de fluit ter hand neemt.

Sportclub doet een beroep op ouders, (senior)leden, supporters of anderszins betrokkenen bij Sportclub Genemuiden. Men hoopt namelijk weer scheidsrechters te kunnen toevoegen aan het bestaande bestand. Ook mensen die niet iedere zaterdag beschikbaar zijn, worden uitgenodigd om in gesprek te gaan.

Meer info en opgave via Marion Verkruijsse, telefoon 06-55058280 of e-mail: marion_verkruijsse@hotmail.com
Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500