Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere veiling en fair voor Oekraïne

Geplaatst op: 24 september 2022

Een minuut gratis winkelen? Altijd al een keer naar Paris Saint Germain gewild? Een boottocht, inclusief BBQ, door de Wieden meemaken? Met een oldtimer op pad? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van kavels die op vrijdagavond 7 oktober geveild gaan worden tijdens een bijzondere veiling in ‘de Poort’ aan het Singel 16 in Zwartsluis.

Op die avond zullen er rond de 60 kavels onder de hamer gaan. Vanaf a.s. dinsdagmorgen 10.00 uur zal er een volledig overzicht van alle kavels zijn te vinden op de site van de Gereformeerde kerk. De start is om 20.00 uur en de zaal is open (via de achteringang) vanaf 19.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd,

Op zaterdag 8 oktober zal er vanaf 10.00 uur in en rond de Gereformeerde kerk een gezellige fair worden gehouden. Op dit moment zijn er al een 20 kraampjes gereserveerd met allerlei waar. Verder zijn er tal van activiteiten. Voor de jeugd is er o.a. een springkussen. De waaghalzen onder ons kunnen de toren beklimmen en zo genieten van een mooi overzicht over Zwartsluis. Daarnaast zal zowel ’s morgens als ’s middags het orgel worden bespeeld. Kortom, voor een ieder wat wils. Voor het volledige programma zie (vanaf dinsdagmorgen 10.00 uur) deze pagina.

De opbrengst van alle activiteiten is bestemd voor Stichting Werk in Uitvoering en voor Stichting Dorotty Oekraïne. Beide stichtingen zijn vanaf de eerste dag van de oorlog al bezig met hulpverlening aan vluchtelingen en aan de achtergebleven bevolking. Met de opbrengst willen beide stichtingen de hulp, met name in de vorm van voedselvoorziening, ook in de komende winterperiode graag continueren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500