Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lookbook: nieuw bij Pand 21

Geplaatst op: 29 september 2022

(Adv.) Met ingang van dit nieuwe seizoen introduceert Pand 21 het ‘lookbook’ als vernieuwend concept op haar website. Nu is het mogelijk om thuis op de bank inspiratie op te doen, nieuwe mode-items te bewonderen en combinaties samen te stellen. Pand 21 laat u met het ”lookbook’ proeven aan de prachtige collectie die zij heeft ingekocht en nu in de boutique hangt.

Maar op social media blijft het team u verrassen met mooie kledingsets en accessoires waaronder riemen, tassen, sjaals en sieraden. U bent van harte welkom om in de boutique de mooie materialen te voelen, details te bewonderen en wellicht kleding te passen. Tot ziens bij Pand 21

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500