Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Active Creations neemt webshop Seemly over

Geplaatst op: 4 oktober 2022

(Adv.) Muurcirkels zijn dé trend van dit moment op het gebied van wanddecoratie. Een cirkel, variërend van 40 tot 140 cm met daarop een creatieve, originele of juist authentieke print, geeft je wand in huis of op de zaak meteen meer uitstraling. Zie het als het schilderij van de 21ste eeuw. Active Creations ziet in de wandcirkel een interessant ‘eigen’ product en heeft daarom webshop Seemly overgenomen.

“We lopen al lange tijd rond met het idee om onze creativiteit en productkennis ook kwijt te kunnen in de particuliere markt. Een project waarmee we zelf een product in de markt zetten en al onze kennis op het gebied van (online) marketing in de praktijk kunnen brengen”, aldus Hans Winter, initiatiefnemer van het project binnen het Sluziger marketing- en communicatiebureau.

Vliegende start

Al meermaals is binnen Active Creations gebrainstormd over een dergelijk concept. Met name in de hoek van wanddecoratie. Maar doordat klantwerk voor gaat, is het nooit van de grond gekomen.

Winter: “Een tijdje geleden kwam Seemly.nl op ons pad, een webshop in muur- en wandcirkels. In het assortiment zien we wandcirkels met bijvoorbeeld dieren of natuur, maar ook de collectie van het Rijksmuseum (oude meesters) en samenwerkingen met kunstenaars en fotografen. De huidige eigenaar begon de muurcirkelshop eind 2020, maar liep tegen bepaalde grenzen aan. Daarop hebben wij besloten de shop in zijn huidige vorm over te nemen per oktober 2022. Hiermee kunnen wij een vliegende start maken.”

Uitbreiden en nieuwe muurcirkels maken

De komende tijd gaat Active Creations het concept Seemly verder uitbouwen. “De webshop wordt geoptimaliseerd, de advertenties worden opgeschaald en uiteraard kunnen we al onze kennis en creativiteit op marketinggebied kwijt in dit project”, legt Winter uit. “Het geeft ons bovendien de mogelijkheid om nog meer kennis en ervaring op te doen met webshops en de marketing daarvan. Ook het ontwerpen van de prints op de muurcirkels doen we uiteraard in eigen huis. Enerzijds is het voor ons een experiment, anderzijds gaan we de opgedane kennis en ervaring ook gebruiken voor onze klanten. Een win-win-situatie.”

Benieuwd? Neem een kijkje op www.seemly.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500