Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Allround medewerker bij De Horlogemeesters (16-24 uur)

Geplaatst op: 4 oktober 2022

(Adv.) Aangenaam kennis te maken! Wij zijn De Horlogemeesters. Liefhebbers en experts in online verkoop van premium en exclusieve horloges van de allerbeste merken, nieuw en gebruikt. Het is onze uitdaging om die toegankelijk te maken voor de prijsbewuste man en vrouw met klasse. Wij werken niet met retail prijzen, maar verkopen tegen marktwaarde of zelfs daaronder! Bij ons draait het niet om grote marge per product, maar om het aanbieden van zoveel mogelijk variëteit aan kwalitatieve horloges tegen de scherpst mogelijke prijzen. Hierdoor is ons aanbod online geen week hetzelfde!

Kom jij ons team versterken?

Vanwege uitbreiding en groei zijn wij op zoek naar een communicatieve teamplayer (m/v) die onze producten gaat aanbieden op diverse online verkoopplatformen. Je maakt verkooplijsten via MS Office Excel. Hierin omschrijf je precies wat de specifieke productkenmerken zijn. Daarnaast fotografeer je de producten in onze fotostudio. Als het druk is kunnen we je vragen om te ondersteunen bij het in- en uitpakken van pakketten. Affiniteit met horloges is een pre, maar niet noodzakelijk om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. We vinden het veel belangrijker dat je sociaal bent en dat je punctueel, consistent en zelfstandig kunt werken. We verwachten een kritische zelf controlerende en – reflecterende houding. Kwaliteit boven kwantiteit!

Wij bieden jou een werkplek aan in Zwartsluis (goed te bereiken met het OV), in een jong en dynamisch team. Je krijgt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en onkostenvergoeding (internet/ telefoon). Je bent flexibel in werktijden en dagen, ca. 16-24 uur per week, met zicht op uitbreiding bij goed functioneren.

Neem contact met ons op via info@dehorlogemeesters.nl als je denkt dat JIJ perfect in dit plaatje past! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500