Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bokkentocht trekt 300 bierliefhebbers

Geplaatst op: 7 oktober 2022

Foto: Pieter Polman

Ruim 300 deelnemers deden vanavond mee aan de bokkentocht. Het overgrote deel bestond uit heren. Maar ook een enkele vrouw liet zich de najaarsbiertjes goed smaken. “Veel bokken op de been, weinig geiten”, concludeert een deelnemer.

Op vijf verschillende plekken in het centrum werden bokbiertjes geserveerd. Uiteraard leverden de horeca-ondernemers daar ook een passend hapje bij. Na twee jaar van afwezigheid hadden de wandelaars weer zichtbaar plezier in het alcoholische uitje waarbij ze te voet van biertje naar biertje liepen.

SCEG-voorzitter Sander Brouwer is tevreden als hij vrijdagavond het bokbier rijkelijk ziet vloeien: “We als SCEG zijn blij dat het weer door kan gaan, maar alle deelnemers zijn volgens mij nog veel blijer. Net als drie jaar geleden zitten we rond de 300 bierliefhebbers die meedoen. Een mooi aantal, als je bedenkt dat we in 2017 zijn begonnen met 50 mensen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500