Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rock Evening maakt zich op voor 13e editie

Geplaatst op: 7 oktober 2022

Archieffoto Pieter Polman

Liefhebbers van rockmuziek zijn 12 november welkom in ‘d Overtoom. Daar wordt namelijk de 13e editie van de jaarlijkse Rock Evening gehouden na twee jaar van afwezigheid. Twee bands zijn inmiddels gestrikt: 12×12 en The Moonshine Rambels. 

De band 12×12 speelde al eens eerder op de Rock Evening. Zijn eigenlijk niet meer actief, maar een avond spelen op de Rock Evening willen ze wel en kijken ze ook naar uit. De band heeft nog steeds een stevige aanhang en is geworteld in Zwartewaterland. Zij verzorgen het voorprogramma en warmen de zaal op.

Daarna is het de beurt aan de The Moonshine Rambels uit Steenwijkerwold om de planken uit het podium te spelen. “Muzikanten die je niks hoeft te leren. Ze schudden elk rocknummer van de laatste decennia uit hun mouw. Zijn steevast te vinden op hun thuisfestival Dicky Woodstock in hun woonplaats. Ze spelen moeiteloos rocknummers uit de laatste decennia”, zegt mede-organisator Eddy Beens.

De aanvang van de Rock Evening is 21.00 uur. De zaal is open om 20.30. Entree bedraagt 10,00 euro. Reserveren kan via: info@overtoom-genemuiden.nl. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500