Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihof presenteert boordevol programma rondom Biestemerk 

Geplaatst op: 10 oktober 2022

(Adv.) De eerste kermisexploitanten zijn weer aan de Kaai gearriveerd. “Is het echt alweer zover? Het jaar is voorbij gevlogen hoor je menigeen zeggen”, aldus Harold van Dalfsen van de Kaaihof. Met de derde dinsdag van oktober in aantocht maakt de Kaaihof zich zachtjes aan weer op voor de grote verbouwing, gevolgd door drie dagen lang feest.

Vorig jaar ging de Kaaihof open van 18.30 uur tot 0.00 uur vanwege de toen geldende coronamaatregelen. “We hoorden van vele bezoekers dat dit eigenlijk wel fijn was en dat het feest er zeker niet minder om was. Dat heeft ons doen besluiten om daarin te middelen en open te gaan vanaf 20.30 uur tot 02.00 uur. We hopen dan ook dat de feestvierders op tijd komen”, zegt Van Dalfsen.

Op zaterdagavond luidt de Kaaihof het Biestemerk weekend in met de energieke DJ Tom Zwitser, afgewisseld met plaatsgenoot DJ Robert Bonthuis. Voor beide is het een primeur om tijdens Biestemerk te draaien. Op maandagavond, Biestemerk-eumpien, staat routinier DJ Albert Post achter de knoppen. Het zal voor hem de laatste Biestemerk achter de draaitafel zijn, Albert heeft namelijk besloten om te stoppen met plaatjes draaien.

“Ongetwijfeld zal hij nog 1 keer het ultieme Biestemerk gevoel door de speakers van de Kaaihof laten knallen en er een onvergetelijke avond van maken. DJ Tom van der Weerd, bekend van zijn weekend radioshow op Q music, zal hem deze avond afwisselen. Tom weet als geen ander hoe je een geweldig feestje moet bouwen”, zegt Harold.

Op dinsdag is de havenkamer vanaf 11 uur geopend voor een kopje koffie, biertje of kop snert. Vanaf 13.00 uur trapt men in de grote feestzaal af met de Verruckte Kaaihof, waarbij DJ KJ Barneveld de grootste hits uit de jaren’90 zal draaien. Aansluitend is er livemuziek van feestzanger Gaatze Bosma, die met zowel Nederlands als Engelstalige hits de Kaaihof op z’n kop zal zetten! Kortom, een boordevol Biestemerk programma vol gezelligheid!

Toegang is gratis en vanaf 18 jaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500