Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Betaalt CarProf straks jouw rekening terug?

Geplaatst op: 14 oktober 2022

(Adv.) De inflatie in Nederland schiet momenteel omhoog en de prijzen van boodschappen, energie en benzine zijn flink duurder geworden. CarProf wil daarom tien klanten blij maken met een mooie meevaller; of je nu met je auto voor een onderhoudsbeurt, APK of nieuwe remschijven langskwam.

CarProf betaalt 10 garagefacturen van 10 klanten terug die in 2022 een CarProf-autobedrijf in Nederland bezochten. Ook klanten van CarProf Van Kesteren in Zwartsluis kunnen dus meedoen. Bovendien maken 5 inzendingen kans op een NAPA Winterpakket t.w.v. 80 euro.

“Upload vanaf 14 oktober de garagefactuur van je bezoek met je auto aan onze CarProf-garage”, legt Wimfried van Kesteren uit. “Elke 100e inzending van alle CarProf-vestigingen (maximaal 10) krijgt zijn/haar factuur (maximaal 449 euro) teruggestort. Het NAPA Winterpakket bestaat uit een NAPA-hoodie, vier NAPA H7-lampen, ruitenontdooier en ruitensproeiervloeistof.”

Aanmelden

De actie loopt tot en met 14 december 2022. De trekking en bekendmaking is op 15 december 2022. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een uitnodiging van CarProf Van Kesteren. Klanten die mee willen doen, kunnen zich nu op deze website aanmelden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500