Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgmeester Bilder spreekt vanavond in Bovenkerk

Geplaatst op: 14 oktober 2022

Burgmeester Bilder spreekt vanavond in Kampen tijdens het tweede koorconcert voor voedseltransporten richting Oekraïne.

Het eerste concert -gehouden om 22 september in de Grote Kerk van Dordrecht heeft het mooie bedrag van € 7500,- opgeleverd. De collecte-opbrengst van 14 oktober is eveneens bestemd voor voedseltransporten richting Oekraïne.

De oorlog in Oekraïne is al ruim een half jaar aan de gang. Het leed is ontzaglijk. De burgers lijden enorm door deze oorlog. Mensen lijden daar honger vanwege voedseltekorten. Wekelijks gaan er voedseltransporten richting Oekraïne. Deze voedseltransporten worden o.a. georganiseerd door Stichting Christian Refugee Relief (Stichting CRR).

Aan deze avond werken mee: Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst o.l.v. Freddy Veldkamp en Jong Gemengd Koor ‘Immanuël’ uit Urk o.l.v. Harm Hoeve. Verder werken mee: Marco den Toom (orgel), Johan Bredewout (vleugel), Arjan & Edith Post (trompet) en Jaap Klootwijk (percussie). De algehele leiding is in handen van Eddy Bilder, burgemeester van de gemeente Zwartewaterland. Tweede Kamerlid voor de SGP, Roelof Bisschop, zal een kort woord spreken.

De toegangsprijs voor deze avond bedraagt 2,00 euro p.p. Kaarten zijn te verkrijgen via deze site. De deuren van de Bovenkerk gaan om 19.30 uur open. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn ook aan de kerkdeur verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500