Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert Woord en Daad levert tot nu toe 2400 euro op

Geplaatst op: 15 oktober 2022

Het concert dat vanavond werd gehouden in de Grote Kerk heeft tot nu toe ongeveer 2400 euro opgeleverd. Daarbij komen nog nagiften en mensen die thuis digitaal hebben gedoneerd. De organisatoren zijn erg dankbaar en tevreden met de opbrengst die nu al binnen is.

Aan het concert verleende het christelijk Genemuider mannenkoor ‘Stereo’ zijn medewerking. Ook de optredens van de ensembles ‘Create Cantus’ en ‘Animato’ trokken veel belangstellenden richting het godshuis. Op enkele bovenste banken na zat de kerk nagenoeg vol. De algehele leiding en meditatie lagen in handen van dominee G.H. Molenaar van de Hervormde gemeente.

De opbrengst gaat naar Woord en Daad. Deze organisatie verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500