Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biestemerk Bingo trekt honderden deelnemers

Geplaatst op: 17 oktober 2022

Volleybalvereniging de Ruutvoorn en de Oranjevereniging moesten maandagavond flink aan de bak. Er waren namelijk te weinig setjes bingokaarten klaargelegd. Want met 350 deelnemers was de animo voor het traditionele evenement op ‘Biestemerk Eumpien’ boven verwachting. Het zorgde ervoor dat vlak voor aanvang nog 80 bingoboekjes werden bijgemaakt.

Op de prijzentafel stonden onder andere een heater, een waardebon voor de Escaperoom, waardebonnen, pakketten vol lekkernijen en tal van andere hebbedingetjes. Maar uiteindelijk was het natuurlijk te doen om de gezelligheid die deze avond met zich meebracht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500