Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Droge en zonnige Biestemerk op komst

Geplaatst op: 17 oktober 2022

Archiefbeeld Erik Eenkhoorn

Ondanks dat het vandaag met bakken uit de hemel komt, ziet de weersverwachting er dinsdag een stuk beter uit. De dag begint vermoedelijk met mistig weer. In de loop van de ochtend zal al snel de zon doorbreken.

Aan het begin van de middag drijft in het noorden bewolking vanaf zee binnen. Het blijft overal droog en de middagtemperatuur wordt 15 tot 18°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. Kortom: prachtig weer om over de Biestemerk te wandelen. Tegen 09:00 uur hebben alle marktkooplui hun waren uitgestald voor het publiek.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500