Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inloopbijeenkomst Achter ’t Tag over de wijkuitvoeringsplannen

Geplaatst op: 19 oktober 2022

Gemeente Zwartewaterland houdt komende dinsdagavond 25 oktober een inloopbijeenkomst voor bewoners van Achter ’t Tag. Deze avond gaat over de wijkuitvoeringsplannen. Daarin komt te staan hoe de wijken in Zwartewaterland van het gas afgaan.

 Twee weken terug werd de inloopbijeenkomst voor bewoners van de Greente druk bezocht. Veel inwoners hebben interesse in het onderwerp of zijn zelf al volop bezig met het duurzaam maken van hun woning.

Ook de bijeenkomst voor Achter ’t Tag is bij IJsclub de Eendracht (Koppel 3). Bezoekers zijn tussen 18.00 en 21.00 uur welkom, op het moment dat het hen zelf schikt. Vooraf aanmelden voor een bijeenkomst is niet nodig. Vooraf al vragen of opmerkingen? Meld het via duurzaam@zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500