Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HBM-toernooi na drie jaar weer op de agenda

Geplaatst op: 20 oktober 2022

Archieffoto: Peter Leenhouts

In verenigingsgebouw ‘de Rank’ in Genemuiden wordt zaterdag 29 oktober de tweede editie van het HBM-biljarttoernooi gehouden. De 32 spelers verdeeld in 2 poules gaan dan strijden om 16 plekken voor de finaleronde die twee weken later – op zaterdag 12 november – gespeeld gaat worden.

De eerste editie van dit regionale evenement werd in 2018 gespeeld. Het werd een doorslaand succes. De winnaars waren toen de plaatselijke favoriet Klaas van den Berg en Jan Voorn uit Klazienaveen. Een jaar later vond het toernooi geen doorgang vanwege het overlijden van de hoofdsponsor van het toernooi en gewaardeerd lid van de biljartclub Henk Bruintjes. Vanwege corona verdwenen ook de edities 2020 en 2021 van de agenda.

Op 29 oktober wordt er ’s morgens vanaf 10.00 uur afgestoten voor een ongetwijfeld spannend toernooi. Publiek is van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500