Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderzang in Grote Kerk

Geplaatst op: 24 oktober 2022

In de Hervormde Kerk staat 29 oktober een kinderzangmiddag op het programma. De organisatoren hopen die dag psalmen en gezangen zingen rondom het thema ‘Bidden en danken’. Dominee Verschuure van de Gereformeerde Gemeente verzorgt de opening, korte meditatie en sluiting. 

Tevens werken aan deze middag mee: Willem van Nifterik als dirigent en Willem Jan Beens als organist. Tussendoor wordt er voor drinken en versnapering gezorgd. Tevens wordt er een cd opgenomen die de kinderen zelf mogen verkopen. De opbrengst van deze cd (eventueel in combinatie met een mooie vertel cd van ds. D.W. Tuinier) is voor vluchtelingen uit Oekraïne. 

De uitnodiging/ bestelformulier worden op diverse plekken opgehangen in de omgeving. Worden gedeeld via media. Toegang is gratis, opgave kan tot 25 oktober bij de dames die deze middag organiseren:

Zijtje van Roekel: roekeltjes@hotmail.com

Marianne Altena: longstreet961@hotmail.com

Margreet Altena: marrigjea@hotmail.com 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500