Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ingezonden brief van Sint

Geplaatst op: 25 oktober 2022

Archiefbeeld Sinterklaasintocht (Foto: Erik Eenkhoorn)

Beste kinderen,

Vanuit Spanje schrijf ik nog snel een bericht aan jullie.

Vanuit mijn zonnige huis bel ik regelmatig met de Gemeente Zwartewaterland, de G.O.V. en vooral met de Sinterklaasbrigade om te overleggen hoe we er dit jaar weer een feest van kunnen maken dat ik weer mag aankomen in Genemuiden.

Vorig jaar ben ik met mijn pieten rondgegaan met de trein en het lijkt erop, dat we dit jaar de trein laten staan en op het Havenplein een fijn feest met elkaar kunnen vieren. Gezellig met wat ondernemers van Genemuiden maken we er een mooie avond van!

Mijn pieten en ik hebben er veel zin in, we lopen op schema. Het lijkt erop dat we eerder aankomen, namelijk niet op zaterdag, maar op vrijdag: vrijdag 18 november meren we rond 18:30 uur aan!’ hoor ik net van Stuurpiet. Dat wordt een mooie intocht, in het donker, maar met veel sfeer!

Ik zal jullie op de hoogte houden via Genemuiden Actueel.

Via Facebook en Instagram zijn wij te volgen via het account van de Sinterklaasbrigade Genemuiden.

Hartelijke groet en een pepernoot

Sinterklaas en pieten

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500