Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw afhaalloket voor Restaria

Geplaatst op: 26 oktober 2022

(Adv.) Klanten die online bestellen bij Restaria kunnen hun patat en snacks voortaan afhalen bij het gloednieuwe loket. Die heeft eigenaar Gert-Jan Bakker onlangs laten plaatsen.

“Tijdens de coronaperiode hebben we dit loket geopend. Dat is uit nood geboren en inmiddels was onze tweede partytent ook aan vernieuwing toe. Op dat moment hebben we besloten om het afhaalloket volledig te vernieuwen. Het sluit nu mooi aan bij de stijl van onze winkel”, vertelt Gert-Jan.

Wie dus voortaan online of telefonisch een bestelling doorgeeft, kan gebruik maken van het vernieuwde loket aan de voorzijde van de winkel. Klanten die ter plaatse willen bestellen of iets in de zaak willen nuttigen, kunnen doorlopen naar binnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500