Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Westererf zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 26 oktober 2022

(Ingezonden) Al een tijdje wonen er Oekraïners op Westererf aan de Kamperzeedijk. We hebben een behoorlijke vaste groep bewoners maar het komt wel voor dat er bewoners teruggaan naar Oekraïne of een ander verblijf vinden elders. Aan elke kamer (bewoners) hebben wij een buddy gekoppeld. Onze ‘vijver” waaruit we kunnen putten is leeg. Vandaar dit bericht met korte omschrijving wat de buddy taken zijn. Een buddy is het eerste aanspreekpunt voor de mensen. En ook maakt een buddy de mensen bekend met de omgeving, gebruiken en winkels. In het begin toen de bewoners naar Westererf kwamen moest er ook veel papierwerk worden gedaan, gemeente, verzekering, bank e.d. Dit is in de loop van de tijd vereenvoudigd, veel wordt ook door organisatie Westererf gedaan en we weten de wegen nu beter te bewandelen.

Wil je meer informatie, dan mag je ons altijd vragen. We kunnen je dan ook in contact brengen met een huidige buddy, zodat je een goed beeld krijgt wat het inhoudt. Dus lijkt het je leuk, schroom niet!

Groetjes van Natalie 06-27229901 en Mirjan 06-51420511

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500