Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitverkocht Flaneer-event smaakt naar meer

Geplaatst op: 27 oktober 2022

De aftrap van het eerste ‘Flaneer Event’ was, met ruim 150 bezoekers en ca. 25 deelnemende ondernemers, een daverend succes. Angela Scholtus, bekend van de Trots op magazines en Brenda van der Steeg van Blinker Events hebben het event samen bedacht en opgezet en zijn meer dan tevreden over de eerste editie van afgelopen dinsdag.

De dames spreken van een vliegende start: “Wie had gedacht de 150 beschikbare kaarten waren gewoon uitverkocht. We waren echt zo verrast van de opkomst en het enthousiasme van de mensen. Alle verwachtingen van bezoekers en ondernemers werden overtroffen.” Nadat de bezoekers waren voorzien van een kopje koffie met wat lekkers werd er gestart aan de rondes. De bezoekers waren ingedeeld in 5 groepen die beurtelings langs de 5 pleinen ‘flaneerden’. Daardoor  werd iedere ondernemer in de picture gezet en was er tijd om ze te leren kennen in wat ze doen. Zo kon men een aantal lezingen bijwonen, bekijken wat de nieuwste woontrends zijn, deelnemen aan workshops, genieten van proeverijen, kennismaken met sushi en zo veel meer. Ook werd er door Pand 21 een spetterende modeshow verzorgd.

Brenda en Angela willen niet alleen Jan Buitink bedanken, maar ook de deelnemende bedrijven: Bloemijn, Seemly, Tupperware Corrie van Ommeren, De Betonstylisten, Buro 39, FP Metal Services, Buitenbosch, Grégoire Cosmetics, Lente – Je hormonen in balans, Subthiele coaching, Vishandel Timmerman, Belle voor thuis, Een Post auto, Matrasconcurrent, De Buurman Hasselt, CreaMijn, Lev & Healthy, Rijwielhandel van Dalfsen, Mooi by Stadtmuller, Esther de Boer, Bakkerij Houtsma, It’s your coffee, Pand 21 en Chinees De Lange Muur.

Er komen meer Flaneer-avonden aan. Daarover verschijnt binnenkort meer op sociale media.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500